Mijloace prin care pot schimba lumea

Ian
04

Mijloace prin care pot schimba lumea

Planurile tale pot schimba lumea Ești OM
Proiectele tale îmbogatesc  umanitatea,  acțiunile tale sunt  in interesul comunitații, dar nu ai mijloacele cu care să le pui in practică. Ști insă că in lume există oameni ce vor imbrățișa visele tale și te vor ajuta să le desăvarșești.

Ești in locul potrivit, în care creștem comunitatea oamenilor de spirit și inimă ce iți  sprijină proiectele și iți sunt alături in miraculoasa călătorie a  împlinirii lor.

Trebuie doar să creezi aici proiectul tău și să-l faci cunoscut, iar ajutorul va veni negresit.

Nu poți trece indiferent pe langă vise.

Ești interesat să darăiești o parte din tine in folosul societații și al comunității.

Există domenii in care ști că împlinirea viselor  depinde de mai micul sau mai marele tău ajutor.

Tu poți schimba destine

 Fonduri financiare  Surse financiare
 Creează un proiect urmând pașii indicați după crearea contului și logare, pentru a strânge fondurile necesare atingerii obiectivelor propuse prin proiectul tău.

De exemplu, poți  strănge fonduri pentru un bolnav fără posibilitați materiale, sau le poți atrage pentru  a salva animale aflate în pericol, cum ar fi câinii vagabonzi, ori fonduri pentru proiecte ecologiste.

Dar și pentru a sprijini artiștii și cultura. Și proiecte educaționale.

Proiecte pentru a căror realizare sunt necesare sume cuantificabile

Ai găsit un proiect cu al cărui scop te identifici, sau pe care il indrăgești pentru că il consideri frumos, just și necesar.

Nu-ți rămane decât să donezi din suflet o sumă de bani disponibilă.

A ajuta este un act plin de satisfacții.

Căci ai pus umărul la împlinirea unor destine.

Căci faci parte din trecutul și viitorul unor oameni și a unor proiecte ce fără tine nu ar fi reușit să schimbe lumea.

 Resurse umane  Resurse umane

 Adesea, fondurile financiare nu sunt îndeajuns pentru a-ți implini visul, pentru a duce la bun sfarșit un proiect și atunci ai nevoie de resurse umane.

De voluntari, multumiți că prin efortul lor personal au contribuit la realizarea proiectului tău.

De nenumărate ori ai nevoie de voluntari, oameni inimosi ce iși pun talentul  la dispoziția ta pentru proiecte ecologiste, pentru cercetare, pentru îngrijire, pentru triere, ambalare și expediere, curațenie, ori pentru acțiuni de informare, publicitate, design,  formare profesională…totul, dela muncă fizică la servicii.

Ai finanțat un vis și doresti sa contribui mai mult,  sau nu ai avut posibilitati financiare,  dar iți dorești ca el să prindă viață și tu să fii parte din el.

Ai văzut că sunt necesari  voluntari și tu poți fi unul dintre ei.

Nu ezita, înscrie-te și dăruieste-ți cunoștiințele, experiența  și  puterea de muncă

 Bunuri/obiecte/alimente  Bunuri/obiecte/alimente
Desigur, mereu vor exista persoane dormice să ajute, dar cărora le-ar fi  la îndemana  și să iți doneze diferite obiecte, bunuri, necesare realizării proiectului tau.

Ei pot să îsi aducă sprijinul contribuind cu alimente, jucării, birotică, îmbrăcăminte, obiecte de uz casnic, materii  prime, puieți pentru cultură, materiale de construcție, combustibili…..

 Ai  susținut financiar un proiect, te-ai oferit voluntar sau doar una dintre aceste situații.. sau niciuna, dar proiectul și-a găsit drumul spre inima ta.

Și iți este posibil să oferi  diverse lucruri, alimente, imbrăcăminte, materiale de construcție, automobile pentru transport timp de un număr de zile, veselă, apă, sau orice altceva e necesar la realizarea și finalizarea acelui proiect.

Fă-o cu inima deschisa și ceea ce oferi iți asigură un loc in inima celor cărora le dăruiești.

 Surse financiare recurente  Surse financiare recurente
 Uneori, punctual, nu poți strânge, sau nu ai nevoie de sume mari, dar ți-ar fi mai de  folos  intrări a unor sume lunare, chiar de mai mică valoare, dar constante , pentru că proiectele tale se desfășoara pe perioade lungi, de luni, ani, sau nedeterminate.

Plățile recurente iți asigură sprijinul cu care reușești să te organizezi mai bine.

Astfel, dacă iți asumi sarcina să hrănesti un număr de copii, lunar, sau să îi cazezi, îmbraci, educi, etc, vei avea cheltuieli lunare și atunci ți-ar fi mai utile donați  fixe ce se întind pe un anumit interval de timp.

Există numeroși oameni care nu au posibilitatea de a dona o sumă mai importantă de bani, o singura dată, dar nu le-ar fi greu să doneze o sumă de, să zicem 25 de lei lunar, pe o perioadă de 7 luni.

Și asta chiar i-ar face fericiți, pentru că au reușit să iși aducă contribuția la împlinirea unui vis.

Persoane care să doneze sume de bani  relativ importante sunt infinit mai puține decât cele care ar dona bucuroase sume modice.  Și așa ști și tu  resursele  finaciare de care dispui lunar.

Proiectul se desfașoară pe o perioadă de timp mai lungă sau nelimitată, iar tu poți dona sume modice o anumită perioadă de timp, stabilită de tine.

Foarte simplu, stabilești cuantumul sumei pe care o poți dona lunar și numărul de luni pentru care oferi acest ajutor, din setările plăților.

Oricând vei putea anula ordinul