template proiect nou

Dec
18

template proiect nou

O scurta prezentare

Sustinatorii finanteaza idei care ii pasioneaza si in care sunt interesati sa investeasca in favoarea persoanelor care “construiesc” credibilitatea. Iti sugeram cateva aspecte de care trebuie sa tii cont in aceasta sectiune:

 • Prezinta-ne informatii despre tine sub forma de text, imagini si video si despre activitatile de pana acum;
 • Descrie pe scurt propria campanie si importanta pe care o are pentru tine. Iti sugeram ca descrierea cauzei sa fie sub forma de text, imagini si video;
 • Exprima importanta contributiei financiare pe care o are un sustinator in obtinerea de fonduri.

Nu uita sa fii cat mai concis, dar in acelasi timp personal. Pune-ti singur intreabarea: daca cineva s-a oprit sa studieze continutul proiectului ar mai fi pregatit sa aduca o contributie?

De ce am avea noi nevoie? Si ce vei obtine tu?

Ofera cat mai multe detalii:

 • Explica in detaliu suma de care ai nevoie si cum va fi investita. Fii cat mai transparent si realist pentru a “construi” o credibilitate puternica pentru a ajunge la atingerea obiectivului propus;
 • Povesteste oamenilor despre recompensele tale unice. Descrie in detaliu recompensele pe care le oferi, adauga poze reale cu ele. Stabileste valoarea corecta a recompensele oferite. Surprinde-ti sustinatorii!
 • “Construieste” credibilitatea, fiind cat mai transparent;
 • Descrie modul in care vor fi investite fondurile (etapele de investitie), in cazul in care nu vei reusi sa-ti atingi obiectivul propus.

Impactul

Simte-te liber de a da cat mai multe informatii despre campania ta si informeaza oamenii cat de valoroasa va fi contributia lor financiara:

 • Explica ce influenta poate avea proiectul tau asupra sustinatorilor si asupra comunitatii in care este expus;
 • Evidentiaza existenta concreta a unui proiect de succes asemanator (daca acesta exista);
 • Fa lucrurile in asa fel incat totul sa para real si astfel vei reusi sa-ti construiesti credibilitatea.

Riscuri si provocari

Oamenii valorifica in special transparenta ta. Fii cat mai deschis si tine cont de riscurile si obstacolele care s-ar putea sa apara in calea atingerii obiectivului propus.

 • Impartaseste modurile care te vor ajuta sa depasesti aceste obstacole;
 • Descrie planul tau pentru rezolvarea acestor situatii;

Alte cai/moduri in care poti fii ajutat

Oamenii valorifica in special transparenta ta. Fii cat mai deschis si tine cont de riscurile si obstacolele care s-ar putea sa apara in calea atingerii obiectivului propui

Impartaseste modurile care te vor ajuta sa depasesti aceste obstacole

Descrie planul tau pentru rezolvarea acestor situatii

Alte cai/moduri in care poti fii ajutat

Unele persoane nu pot contribui financiar la cauza ta, dar asta nu inseamna ca nu te pot ajuta si pot veni in sprijinuil realizarii proiectului prin:

 1. Voluntariat
 2. Obiecte si bunuri

Foarte important pentru succesul unui astfel de proiect este modul de difuzare a informatiei.

Roaga-i pe toti sa distribuie proiectul tau cat mai des si pe cat mai multe canale media, pentru ca numai ajungand sa fie cunsocut poate avea success real !   Si fiecare dintre ei sa roage cel putin doi prieteni sa faca acelasi lucru. Rezultatele vor aparea imediat.                                                                                     

Stabileste la finalul proiectului tau un set de “Intrebari frecvente si raspunsuri” care vor veni in intampinarea eventualelor nelamuriri ridicate de catre sustinatori privitor la proiectul tau. Creaza intrebari si raspunsuri pozitive si motivationale, ai oportunitatea de a transforma acesta sectiune intr-o prezentare pozitiva, completa si transparenta a proiectului tau, ceea ce te va pune intr-o pozitie extrem de favorabila.

NU uita ! Corecteaza gramatical si ortografic textele. Verifica daca descrierea proiectului tau este foarte usor de citit si inteles de catre potentialii sustinator